Working for the Sake of Ukraine and Ukrainians

04 April 2022

Наша країна зараз проходить найтяжчий період у своїй новітній історії. Ми знаємо, що вона вийде з нього сильнішою, ніж будь-коли. І весь цей час ДП “ЕС ЕНД ТІ УКРАЇНА" продовжує працювати задля цього та життів українців.

Деякі з наших колег залишили країну щоб забезпечити безпеку родин, інші залишились, але ми всі співпрацюємо. І хоча для нас, як і для всіх, зараз стало менше роботи, але вона надзвичайно важлива, бо все, що ми робимо, наближає перемогу. Серед нас є й ті, хто служить в ЗСУ та ТРО, займаються волонтерством, або докладають зусиль у інформаційному просторі за кордоном задля поширення інформації про те, що відбувається в Україні.

У цій війні, на тлі безперервних атак з боку рф, намагань порушити роботу комунікаційних систем та критичної інфраструктури, кібербезпека та безперебійне функціонування ІТ-систем підприємств та організацій України отримали, без перебільшення, життєве значення, та ми надаємо безпосередню підтримку ЗСУ та СБУ.

Спеціалісти наших технічних підрозділів, зокрема, Сервісного центру, як завжди, здійснюють налаштування, обслуговування та ремонти ІТ-обладнання різних виробників, зокрема, ПК, офісної техніки, мережевого та серверного обладнання, систем зберігання даних, тощо. Якщо ви або ваші колеги потребують допомоги у галузі впровадження або підтримки різноманітних ІТ-систем, у найкоротші терміни, надсилайте свої звернення за адресою: info@snt.ua

Героям слава!